Toekomstige bewoner

U woont nog niet in Holland Park, maar u bent wel aan het kijken voor een woning in Holland Park. Op deze pagina vindt u daar meer informatie over.

Holland Park West/Park Valley

In de buurt Holland Park West (projectnaam Park Valley) worden 716 woningen ontwikkeld en gebouwd. Bent u geïnteresseerd in een woning in deze buurt? Kijk dan voor meer informatie op de website van de projectontwikkelaar.  

Sociale huurwoningen

De sociale huurwoningen die in deze buurt komen, worden in een latere fase verdeeld via de WoningNet systematiek. Woningbouwcorporatie Rochdale gaat dit coördineren. De sociale huurwoningen komen in de derde en vierde fase van dit project en zijn nog niet in aanbouw. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning moet u in ieder geval ingeschreven staan bij WoningNet. Daarnaast gelden aanvullende eisen. Lees meer hierover op de website van WoningNet

Holland Park Zuid 

Is nog in ontwikkeling. Zodra daar nieuws over is, kunt u dit hier teruglezen.

Daarom Diemen

Diemen heeft veel mooie dingen te bieden. Verschillende informatie over wonen, winkelen, vrije tijd, werken en evenementen vindt u bij elkaar verzameld op de speciale website ‘Daarom Diemen’.  Neem vooral een kijkje en laat u verassen over wat Diemen allemaal te bieden heeft.